Θέατρο

Μαμά Μου! – Στο Θέατρο Μουσούρη

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν μπορούμε να επιλέξουμε τους γονείς μας; Το "Μαμά Μου!" εξερευνά αυτήν την ιδέα μέσα από μια συναρπαστική ιστορία που αγγίζει τα όρια της ηθικής και της αγάπης.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να… «νοικιάσετε» μια μάνα; Αυτή είναι η συναρπαστική ιδέα που φέρνει στη σκηνή το θεατρικό έργο “Μαμά Μου!”, μια πρωτότυπη παράσταση που αμφισβητεί τα κοινωνικά στερεότυπα και εξετάζει τη δύναμη της αγάπης πέρα από τα παραδοσιακά όρια.

Στο έργο, η «κόρη» πληρώνει μια άγνωστη γυναίκα για να αναλάβει το ρόλο της μάνας. Μέσα από αυτήν τη συμφωνία, αναπτύσσεται μια σχέση που ξεπερνά τα συμβατικά «όρια» της οικογένειας και μας καλεί να αναλογιστούμε τι σημαίνει πραγματικά το να είσαι γονέας.

Η Σοφία Βογιατζάκη στον ρόλο της μάνας και η Νίκη Λάμη ως η κόρη, χαρίζουν συγκλονιστικές ερμηνείες που υπόσχονται να συγκινήσουν και να προβληματίσουν. Το έργο, γραμμένο από τη Marta Barceló και μεταφρασμένο με μαεστρία από τη βραβευμένη Μαρία Χατζηεμμανουήλ, ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Μουσούρη με σκηνοθεσία του Νίκου Καραγέωργου.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική παράσταση που θα σας κάνει να σκεφτείτε και να αισθανθείτε βαθιά. Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας στο ticketmaster.gr για τις παραστάσεις, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Μουσούρη.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμαννουήλ
Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Νίκος Καραγέωργος
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Σοφία Δριστέλα
Σύνθεση πρωτότυπου τραγουδιού: Γιώργος Σαμπάνης
Στίχοι πρωτότυπου τραγουδιού: Ελένη Γιαννατσούλια

Καλλιτεχνική διεύθυνση- επιμέλεια – σχεδιασμός παραγωγής: Κώστας Σπυρόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής: ΚΣ Productions
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Κραμποκούκη
Βοηθός σκηνογράφου: Αλίκη Σπανουδάκη

Το ομότιτλο τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Μελίνα Ασλανίδου.

Παραγωγή:  Panik Theater Productions


Περισσότερες Θεατρικές Παραστάσεις.

Μαμά Μου! – Στο Θέατρο Μουσούρη

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν μπορούμε να επιλέξουμε τους γονείς μας; Το “Μαμά Μου!” εξερευνά αυτήν την ιδέα μέσα από μια συναρπαστική ιστορία που αγγίζει τα όρια της ηθικής και της αγάπης.