Seasonal

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Θέμις Μπαζάκα και Ξένια Καλογεροπούλου

Οι δύο ηθοποιοί συνομιλούν για την αλληλεπίδραση των χαρακτήρων που ενσαρκώνουν στην παράσταση "The Humans" και μοιράζονται μαζί μας τα πρότυπα των γυναικών που τις επηρέασαν περισσότερο στη ζωή τους.

Η Ticketmaster Hellas γιορτάζοντας την φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχει τη χαρά να φιλοξενεί δύο εξαιρετικές ηθοποιούς, τις Θέμιδα Μπαζάκα και Ξένια Καλογεροπούλου, πρωταγωνίστριες σε μία από τις πιο επιτυχημένες  παραστάσεις της σεζόν, το “The Humans” του Stephen Karam, στο Θέατρο Μουσούρη. 

H Θέμις Μπαζάκα υποδύεται την Ντίντρη μια 61 χρονη μητέρα και η Ξένια Καλογεροπούλου την γιαγιά Μόμο που βιώνει το δύσκολο μονοπάτι της άνοιας.

Οι δύο ηθοποιοί συνομιλούν για την αλληλεπίδραση των χαρακτήρων που ενσαρκώνουν μέσα στο έργο και μοιράζονται μαζί μας τα πρότυπα των γυναικών που τις επηρέασαν περισσότερο στη ζωή τους.

Δείτε τι μας είπαν στο προφίλ μας στο Instagram:


Το The Humans έκανε πρεμιέρα στο Broadway το 2016. Την ίδια χρονιά ήταν φιναλίστ για το Βραβείο Πούλιτζερ και κέρδισε το Βραβείο Tony για το καλύτερο θεατρικό έργο. Ακολούθως, γυρίστηκε σε ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία του ίδιου του συγγραφέα, η οποία, όπως και το θεατρικό, είχε πολύ θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς.

Με ένα σύνολο εξαιρετικών πρωταγωνιστών επί σκηνής (Θέμις Μπαζάκα, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μαρία Πετεβή, Ειρήνη Μακρή, και η Ξένια Καλογεροπούλου) σε μετάφραση και  σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Μην χάσετε την παράσταση στο Θέατρο Μουσούρη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή στις 21:00

Σάββατο στις 18:00 & 21:00

Κυριακή στις 19:00


Κάντε κλικ στους συνδέσμους για περισσότερα Εvents και Νέα της Ticketmaster Hellas!