Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Ticketmaster Hellas συνεργάζεται με την Φλόγα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Στην Ticketmaster Hellas, πιστεύουμε στη δύναμη της συλλογικής δράσης και στον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στη κοινότητα. Την φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας σε μια εμπνευσμένη πρωτοβουλία υποστήριξης της Φλόγας, του Συλλόγου Γονέων παιδιών με καρκίνο.

Κάνε Δωρεά

Από τις 5 Φεβρουαρίου ως τις 8 Μαρτίου, οι ομάδες της Ticketmaster παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 500 υπαλλήλων από 30 γραφεία, συμμετέχουν σε μια μοναδική πρόκληση. Ομάδες των 12 συνδυάζουν τρέξιμο, περπάτημα και βήματα γύρω από τις τοπικές τους γειτονιές για να καλύψουν μια εντυπωσιακή απόσταση 2024 μιλίων – ισοδύναμη με την απόσταση από το γραφείο της Ticketmaster στη Μπανγκόκ έως την κορυφή του Έβερεστ. Η πρωτοβουλία προωθεί τη φυσική δραστηριότητα για έναν καλό σκοπό και υπογραμμίζει τη δέσμευση της Ticketmaster για θετική αλλαγή στον κόσμο.

Εκλεγμένος Φιλανθρωπικός Οργανισμός – Φλόγα:

Η Ticketmaster Hellas έχει επιλέξει με υπερηφάνεια τη Φλόγα ως τον εκλεγμένο μας φιλανθρωπικό οργανισμό για αυτήν την πρωτοβουλία. Η Φλόγα, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο, ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παναγιώτης και Αγλαΐας Κυριακού της Αθήνας από γονείς που αντιμετώπιζαν τις προκλήσεις του παιδικού καρκίνου. Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός (ΜΚΟ), η Φλόγα έχει αναπτυχθεί για να περιλαμβάνει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας βασική υποστήριξη και φροντίδα.

Η αποστολή και ο σκοπός της Φλόγας:

Η αποστολή της Φλόγας είναι να σταθεί δίπλα σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειες τους, να αγωνιστεί για καλύτερη ιατρική, ψυχολογική και κοινωνική φροντίδα. Ο στόχος του οργανισμού είναι να δημιουργήσει θεσμικό πλαίσιο για τη νοσηλεία παιδιών, να εκπαιδεύσει παιδίατρους στα τμήματα ογκολογίας, να φροντίσει εφήβους σε παιδιατρικά νοσοκομεία, να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες και να ευαισθητοποιεί το κοινό για τον παιδικό καρκίνο.

Διαφάνεια:

Η Φλόγα λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με ετήσια διοικητική και οικονομική επιθεώρηση που πραγματοποιείται από πιστοποιημένους λογιστές της Deloitte. Αυτή η δέσμευση στη διαφάνεια εξασφαλίζει ότι κάθε δωρεά κάνει άμεση και θετική επίδραση στις ζωές παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του παιδικού καρκίνου.

Πώς μπορείτε να κάνετε δωρεά:

Η δωρεά σας έχει σημασία! Κάντε κλικ εδώ για να δωρίσετε απευθείας και να εξασφαλίσετε την απόδειξη σας. Όταν συμπληρώσετε την φόρμα δωρεάς, μην ξεχάσετε να προσθέσετε ‘TICKETMASTER‘ στο πεδίο Remarks/Παρατηρήσεις – μας βοηθά να παρακολουθούμε την πρόοδο μας και να σας αποδώσουμε τιμές με ένα επιπρόσθετο αναφορικό!

Μαζί, ας γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε! Κάθε δωρεά, μικρή ή μεγάλη, κάνει τη διαφορά στον κόσμο. Ελάτε να υποστηρίξουμε την Φλόγα και ας φωτίσουμε τα θαρραλέα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο σε όλη την Ελλάδα. 💙

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Κάντε κλικ εδώ.